Z-udskrifter Nyhedsbrev, marts 2019

I dette nyhedsbrev er tophistorien eksamensudtrækningen, der har givet lidt bøvl. Vi forsøger med Z0005 at hjælpe jer lidt. Ellers samler vi op på nyt siden december. Alle ændringer, rettelser og nyheder findes i Z-bloggen.

1. og 2.g eksamensudtræk

Vores nye Z0005 udskrift hjælper med at komme i mål med eksamener på 3010 og 3310 på version 4.
Udtrækket bruger jeres seneste R005 kørsel til at beregne, hvem der skal til prøve. Den er god at bruge som checkliste ved oprettelse af prøverne.

Jeg får ikke alle elever?

Z0005 kørslen tager udgangspunkt i jeres seneste R005 kørsel. Så hvis den har været kørt på et enkelt hold, vil Z0005 også gøre det. Derfor: Kør R005 uden afgrænsning og derefter Z0005 – og det hele helst inden jeres første eksamensmarkering sættes, jvnf. nedenfor.

Hvis du allerede har eksamensmarkeret

Z0005-resultatet kan begynde at afvige, hvis I er begyndt at sætte eksamensmarkeringer. Kig efter kolonnen PRIORITET i Z0005 outputtet. Hvis der står -5 i den kolonne, har jeres eksamensmarkering overrulet alt og vores algoritme kan ikke se den oprindelige prioritet. I så tilfælde kontakt os for at få skræddersyet det rigtige Z0005 udtræk med de rigtige prioriteringer.

Andre nyheder

  • Vi har nu lanceret et nyt kundecenter. Følg linket og opret dig og følg dine sager.
  • Ny udskrift: Z8189 opremser de fag, der er på AMU-hold, samt elevantal og fagenes perioder.
  • Ny udskrift: Z8188 Skemabegivenheder 2 viser en linje pr. skemabegivenhed pr. hold, og de første 6 medarbejdere/lokaler.
  • Hvis du skal offentliggøre gymnasiale fraværstal på skolens hjemmeside, så KAN du bruge Z-udskrifter. Vi anbefaler dog vores fraværsvindue. Se vejledningen.
  • Z8186 fraværsstatistik, der medtager arbejdsgiver, kræver nu ikke længere en arbejdsgiver.
  • Handleplanen for Øget Gennemførelse er evigt aktuel. Se de nyeste udtræk og en nem oversigt over hvad de bruges til, samt en ændringsblog, på HPØG 2019-siden.
  • Vores populære Z425 og Z429-træk kører nu hurtigere efter en omkalfatring af algoritmen.
  • Z8048 Elevtyper 2 medtager nu begrebet formålsgruppe som den første udskrift. Sig til hvis du skal bruge feltet på andre Z-numre.