Z-udskrifter Nyhedsbrev august 2018

Vi fatter os i mindre korthed i dette nyhedsbrev, der omhandler nyt siden 15.februar. Alle ændringer, rettelser og nyheder findes i Z-bloggen.

ETU 2018

Elevtrivselsundersøgelsen i 2018: Man skal som i 2017 igen bruge Z8118, der er udviklet sammen med Ennova, til ETU.

Nyt support-system

Vi har taget et nyt system til håndtering af support i brug. Det betyder, at support på mail og formularen på hjemmesiden nu besvares i stil med “Din henvendelse er registreret med sagsnummer…”. Det giver os bedre overblik over sagerne i huset, og du kan til enhver tid se sagens status og referere til et sagsnummer når du taler med os.

Mål 3 i HPØG

Vi har sommeren over udviklet nye Mål-3 udskrifter til Handleplanen for Øget Gennemførelse, der dels ligner Datavarehusets tal bedre, dels kræver mindre viderebehandling i Excel. De ligger i serien Z817x og omhandler talenter, EUX, og fag på højt niveau.

Cicero

Vi udvikler med jeres hjælp en udskrift til at indlæse elever i bibliotekssystemet Cicero, Z8133. Vi tilbyder den også som natjob til en tilgængelig csv fil.

 

Andre nyheder

  • Omkring supportsystemet: En række gamle sager har forputtet sig ved overgangen til det nye system. Giv os et praj, hvis du savner svar på en sag, eller ikke har fået sagsnummer.
  • Vidste du, at KPI’en for fravær på uddataplus.dk er lavet af Z8086? Så bestil fraværsudskriften Z8086 for at analysere dybere på pindediagrammet i KPI’en.
  • Ny udskrift: Z8179 lægger sig tæt op ad indikatoren “Frafald fra start på grundforløbet til og med start i uddannelsesaftale eller skolepraktik på hovedforløbet” i Handleplan for Øget Gennemførelse. Den blev i første omgang lavet for at få Z8079-trækket til at køre hurtigere, men i samme ombæring blev vi også meget klogere på, hvordan STIL definerer data.
  • Ny udskrift: Z8135 sammenfatter skemabegivenheder, der finder sted samme sted samtidig og viser elevtal og antal lærere og deres initialer.
  • Ny udskrift: “Hue-udskriftenZ8134 finder hver elevs sidste eksamensbegivenhed.
  • Ny udskrift: Z598 kan bruges til at søge den rigtige skemabrik til skemaudskrifterne.
  • Ny udskrift: Z8132 Viser ugebaseret fravær og hver elevs arbejdsgiver.