Z-udskrifter i overblik

 

Sådan søger du efter den rette Z-udskrift:

I Bestillinger-vinduet kan du se alle udskrifter, som du har tilladelse til. Bemærk at der kan være flere sider, hvis du scroller ned til bunden. Der er en kategorisering, som kan hjælpe dig:

Bestillingsvinduet har en søgeboks der både kan søge på Z-nummer men også på nøgleord der måtte forekomme i udskriftens beskrivelse.

Kig også i listen over hovedtemaer igennem i skemaet herunder:

 

 

Hovedtemaer:

Z-udskrifter med karakterer

Holdudskrifter-siden

Elevtælling

AMU 

Årselever og timer/ressourcer

En anden gruppering:

Holdudskrifter,

CSV-udskrifter, eller Dataudtræk, hvor det øverste skema viser dataudtræk på UDDATA+, og nederste skema er den komplette oversigt over hvad der fandtes i EASY-tiden, som du kan ønske oversat til UDDATA+.

 

Bemærk at:

  • Vejledningerne her på info.uddataplus.dk er overskueligt beskrevet, dels er der links til relaterede udskrifter nederst, dels er der tags allernederst med andre udskrifter med samme nøgleord. Således kan man “hygge-surfe” sig til den perfekte udskrift.
  • Siderne er er Google-bare. Vores vejledningssider dukker højt op i Google, når man søger på fx “UDDATA lokalestatistik”
  • Vær OBS på at de gamle ikke-oversatte udskrifters vejledningssider stadig er åbne og der er links til dem. Konsulter din oversigt i Jobbestilling eller øverst i Dataudtræk for at se om de er oversat til UDDATA+
  • Ring og spørg – det koster ikke noget.

 

 

Snart på vej:

 

Hvad viser udskriften helt præcist

Intet udskriftsoutput er ret meget værd, hvis du ikke er klar over, præcis hvilket datagrundlag udskriften er baseret på. Læs vejledningen på hjemmesiden for den enkelte udskrift. Og ring endelig, hvis du er i tvivl eller forventede et andet resultat.

 

Hvordan holder jeg mig orienteret om de nyeste udskrifter

Alle ændringer rettelser og nye udskrifter står dag for dag i Z-bloggen

Vi har haft et nyhedsbrev vedrørende Z-udskrifter der dog har ligget stille på det seneste.

 

Hvad koster det at spørge/ønske/fejlmelde

Dette spørgsmål får vi tit. I jeres abonnementsordning hos os, koster det ikke noget at udvikle nye udskrifter. Så faktisk er jeres abonnement billigere, jo mere i bruger udskrifterne og os.
Vi får dog mange ønsker ind, så vi er nødt til at prioritere. Ønskerne kommer hurtigst i mål hvis:
• De løser et stort problem
• De haster
• De løser mange brugeres problemer
• Og ikke mindst, at du responderer i den sparring, der foregår frem og tilbage mellem dig og udvikleren i fasen fra idé til færdig udskrift.

Kan jeg blive bedre til at viderebehandle Z-udskrifts-data

Vi afholder kurser i Excel og Pivot-tabeller. Kurserne tager udgangspunkt i brugernes egne favoritter blandt Z-udskrifterne og løfter brugernes niveau.
Om så det er på begynderniveau at importere en csv fil i Excel og lave basal sortering. Her kan begynderen bruge pivot til at organisere data og kun vise de rækker og kolonner, der er interessante.
Den udvidede version af kurset går videre til grafisk fremstilling af data og organisering i flotte diagrammer og dashboards. Desuden lærer man at flette indhold fra forskellige udskrifter sammen.
Vi afholder også ERFA-møder dels så man kan få frisket Excel-kundskaberne op, men også sparre med andre omkring aktuelle problemstillinger. Tit opstår møderne omkring en aktuel ny indberetning, hvor vi i fællesskab finder ud af at besvare den bedst muligt.
Se datoer for møder og kurser i Uddatas Kursuscenter.