Nyt i samtalemodulet

Hvis du ikke længere ønsker at have en samtale liggende, som du har modtaget, kan du forlade samtalen. Herved fjernes den permanent hos dig. Dine kommentarer i samtalen vil stadig være at se hos modtager.

Ønsker du at slette kommentarer, skal du klikke på den lille skraldespand ved kommentaren. Herved slettes din kommentar ved modtager.

Har du selv oprettet samtalen, kan du slette den ved at trykke på skraldespanden i øverste højre hjørne i selve samtalen.

Da du er afsender, slettes hele tråden, altså alle kommentarer (dine og andres!) hos dig og hos alle modtagere.

Samtalen og tilhørende kommentarer slettes altså permanent hos alle.

Se mere sidst i vejledningen https://istdk.infocaption.com/1190.guide