Lærerstyret undervisning

De data, som skolerne indberetter til datavarehus udstilles her: https://uddannelsesstatistik.dk/Pages/main.aspx her kan alle gå ind og se data for de forskellige skoler på forskellige uddannelsesområder. Dog udstilles data vedr. lærerstyret undervisning ikke.

 

Hidtil har det været sådan, at STIL 2 gange om året genererer EXCEL rapporter og dashboards på baggrund af indberettede data, det betyder, at der har været en del forsinkelse på data og det i skolernes verden faktisk er gammel data, de får mulighed for at se. Det har også været gældende for lærerstyret undervisning.

 

Nu har STIL netop lanceret en ny adgang for skolerne, hvor de kan logge på og kun se data fra egen skole på lærerstyret undervisning. I dag kan de via den portal se data indberettet til og med maj indberetningen og STIL forventer, at de i løbet af 2-3 uger vil kunne se juni-indberetningen. Altså bliver det nu nyere og mere relevante data, skolerne kan se.

 

De data skal gerne ligne R116 og R117 udskrifterne, som også er grundlaget for indberetningen til datavarehuset. De udskrifter forefindes i UDDATA+. Hvis I ikke kan trække dem, så mangler I at få tildelt rettigheder til dem