EDUP Status

 

AMU-Udlån

Langt de fleste flyt af AMU-lån data går godt. Vi har en supportsag hos STIL, fordi UMOen ikke er opdateret med lånegodkendelser, og det driller nogle steder. Der er fortsat nogle få skoler, som endnu ikke har godkendt os som leverandører på tilslutning.stil.dk – Det skal gøres før EDUP funktionaliteten virker. Vejledningen findes her: https://istdk.infocaption.com/2215.guide

 

Flytning af elev

Funktionen er udgivet og i drift. Vejledningen findes her: https://istdk.infocaption.com/2214.guide Vi anbefaler I venter med at tage det i drift til på tirsdag d. 18. maj, da vi releaser en del rettelser og optimeringer i dag og på mandag d. 17. maj.

Vi tror dog stadig, at når funktionen møder den mangfoldighed af data, der findes i den virkelige verden, kan der komme fejl. Hvis I får en fejl-meddelelse, skal I selvfølgelig oprette en supportsag. Vigtigt med oplysninger om, hvem der flyttes hvorhen fra hvornår og et klip af fejlbeskeden.

 

Skolehjemsbookinger

Vi arbejder fortsat med at få funktionen på plads og tester løbende. Man kan oprette og flytte, men vi mangler enkelte ting ift. indberetning og det, at lægge alt data på plads.  Vi melder mere ud sidst i næste uge, hvor vi samtidig forventer at kunne sætte den første del i drift.